Журі ZIFF 2020

Олег Борщевський – Режисер ігрового кіно, кліпмейкер, фотограф

У 2010 році за власні кошти зняв короткометражний фільм «Рука», який надалі був включений в альманах «Закохані в Київ». Автор музичних кліпів для багатьох українських виконавців (Арсен Мірзоян, Без обмежень, НІКІТА, НеАнгели, Потап і Настя, Тамерлан і Альона, Тоня Матвієнко, Кіше, Гайдамаки ALYOSHA та ін). 

У 2017 році виступив режисером фільму DZIDZIO Контрабас, що зібрав рекордні касові збори і вперше окупив себе в українському прокаті. Захоплюється фотографією, проводить персональні фотовиставки.

 

Олег Маламуж – Режисер анімаційного кіно, ілюстратор

У 2005 відкрив приватну студію «Авторитет». У 2014 став режисером повнометражного мультфільму «Вкрадена принцеса: Руслан і Людмила» студії Анімаград, який вийшов в прокат в березні 2018 року і був проданий більш ніж в 50 країн по всьому світу. Зараз працює над наступним повнометражним мультфільмом «Роксолана».

 

Артем Колюбаєв – Продюсер

Кіно- та телевізійний продюсер, член Української Кіноакадемій.

Заснував продюсерську компанію «Мейнстрім Пікчерз».

Продюсер таких фільмів: «Правило бою», «Гвардія 2», «Свято Хризантем», «Історія зимового саду», «Крути 1918», «Семенівка. 5 травня», «Сіль з Бонневілю», «Я працюю на цвинтарі», «Щедрик», «Легенди Чарівнолісся», «АТО байки». 

 

Кирило Тимченко – Сценарист 

В якості редактора і сценариста працював в проектах «Останній москаль», «Село на Мільйон»,

Автор комедійного серіала «Відмороженій» на каналі 1 + 1 з Дзідзьо в головній ролі.

 

Богдан Юсипчук – Актор театру та кіно, телеведучий

Український кіно- та театральний актор, модель, володар титулів «Містер Україна» (2014) та «Mister Sea World» (2018).

Знявся у ряді успішних українських телесеріалів, найвідоміші «Гвардія» та «Одного разу під Полтавою», зокрема у фільмах «Тіні незабутих предків», «Крути 1918», «Гола правда» та інші

 

Олексій Тритенко – Актор театру та кіно

Працював в Києвському державному академічному театрі на лівому березі Дніпра  15 років, зараз працює в Києвському Національному  Академічному Молодому театрі. В багажі актора більш ніж 30 ролей у виставах

Багата фільмографія починая з 2003 -2019 рік, 40 кіно образів,, найвідоміші: «Знак долі»,  «Право на Надію», «Новорічна сімейка», «Лист очікування», «Ван Гог не винен», «Хлібний день»,« Догори дриґом», « Крути 1918» та інші.

 

Ольга  Кіяшко – Українська актриса театру та кіно, телеведуча, викладач

Працювала в Запорізькому Театрі юного глядача, Київському театрі «Золоті ворота». 

Акторка драматичного театру та кіно, телеведуча, brand-voice Першого каналу, офіційний голос Euronews в Україні, журналіст, викладач техніки мови, сценічної мови, теорії і практики ефірного віщання.

В кіно Ольга Кіяшко почала зніматися в 2007 році. Зіграла ролі в картинах «Жіночий лікар», «Dzidzio Перший раз» та багато інших ролей у фільмах та серіалах. 

Графік прокату

З 25 квітня 2024
Каскадер
The Fall Guy