Новини кінотеатра ім. Довженка



Церемонія закриття Запорізького кінофестивалю ZIFF 2021

Урочиста церемонія закриття Запорізького кінофестивалю ZIFF 2021 закінчилася презентацією та показом нової української комедії "Бурштинові копи", яка ще не вийшла у широкий прокат українськими кінотеатрами, тому глядачі Запорізького кінофестивалю одними з перших в країні побачили цей крутий фільм! Презентував фільм виконавець однієї з головних ролей - актор Євген Янович!

Дякуємо творцям фільму за таку можливість та класний настрій!


Відзнака фільма "Нереальний копець"

Особливу відзнаку Запорізького кінофестивалю отримав український повнометражний фільм "Нереальний копець" режисера Олександра Беляка за неймовірну реакцію глядачів, за професійність режисера та знімальної команди! Дякуємо Вам за круту українську комедію!

Комедія "Нереальний копець" у 2021 році посіла друге місце по касовим зборам, а також зайняла 1 місце у рейтингу Топ-5 українських фільмів за цей рік!

Відгуки на фільм від глядачів:

"Фільм дуже позитивний, жвавий, цікавий. Дивитися було приємно і легко. Рекомендую до перегляду!"

"Супер фільм ! Побільше б наших українських фільмів"

"Здивована! Нереально круто!!! Молодці актори і режисер!!! Раджу до перегляду!!!" та ще мабуть сотні подібних)

Вітаємо!


Показ фільму "САЗ: ключ довіри"

У рамках поза конкурсної програми Запорізького кінофестивалю ZIFF 2021 відбувся неймовірний показ фільму "САЗ: ключ довіри" та презентація цього проекту.

Дякуємо за атмосферу!



Дякуємо Вам, наші шановні глядачі та відвідувачі Запорізького кінофестивалю ZIFF 2021

Дуже приємно усвідомлювати, що кінофестиваль затребуваний, що фільми конкурсної та поза конкурсної програми сподобались Вам. Дякуємо, що Ви приймали активну участь у освітніх майстер-класах та творчих зустрічах! 

Ваші відгуки чіпляють своєю щирістю та відкритістю!

Чекаємо на Вас наступного року! Зустрінемося на Запорізькому кінофестивалі ZIFF 2022! 


Віртуальна кіноекскурсія "Знято в Запоріжжі"

У рамках Запорізького кінофестивалю ZIFF 2021 відбулася віртуальна кіноекскурсія "Знято в Запоріжжі" з Романом Акбашем!

Повірте і перевірте – рідне місто виконувало роль знімального майданчика куди частіше, ніж ви думаєте. І всім відома "Весна на Зарічній вулиці" – це всього лише одна з більш ніж двох десятків стрічок, які знімалися в Запоріжжі! Дізналися де були зняті кадри з цих стрічок і, завдяки кінематографістам, подивилися на те Запоріжжя, яким воно було багато-багато років тому!

Провів віртуальну екскурсію неперевершений  Роман Акбаш - краєзнавець і екскурсовод!



Запорізький кінофестиваль ZIFF 2021 завершено

Усі дні кінофестивалю були надзвичайними та дуже насиченими! Все здійснилося завдяки підтримці Державного агентства України з питань кіно та Запорізької міської ради, а також партнерів кінофестивалю - кінокомпанії Star Media, кінокомпанії Prime Story Pictures, кінокомпанії УкрКіноФест, телеканалу TV-5!

Дякуємо за розвиток та популяризацію українського кіно!